RAM’N er en kærlighedserklæring til børns fantastiske og nysgerrige kreativitet og til træ, godt håndværk og tidløst design.

RAM’N er en kærlighedserklæring til børns fantastiske og nysgerrige kreativitet og til træ, godt håndværk og tidløst design.

Designet i børnehøjde

Vi vil bidrage til, at børn føler sig værdifulde og udlever deres fulde potentiale. Et vigtigt sted at starte er at anerkende børn og sikre, at de føler selvværd og selvtillid. Derfor er RAM’N designet i børnehøjde. Det vil sige, at dens intuitive design gør det muligt for børnene selv at bruge RAM’N, og så er der plads til hele 50 tegninger. Det betyder, at de selv kan bestemme, hvornår en tegning er færdig og fortjener at blive rammet ind. Det lærer dem, at processen er vigtigere end resultatet – det er vigtigt, at børn ikke føler sig presset til præstationer.

Tidløst design møder børnekunst

RAM’N blev designet i 2013 af Thomas Pii Winkel, som ville skabe en smuk og funktionel løsning til at fremvise og anerkende sine døtres kreative værker. Han havde et stort ønske om at anerkende og få glæde af pigernes kreativitet, når de stolte kom hjem med kunstværker, men det skete ikke for tegningerne endte blot i en bunke eller gemt væk i en kasse. I bedste faldt endte tegningen oven i de andre på køleskabsdøren. Med sin baggrund som møbelsnedker og designer kombinerede Thomas sin kærlighed til godt håndværk og tidløst design for at udvikle en ramme, der både hylder børns kreativitet og passer perfekt ind i hjemmets æstetik.

Unikke egenskaber

RAM’N er kendetegnet ved sit unikke design, der gør det muligt for børn selv at indramme deres kunst på få sekunder ved blot at trykke tegningen ind. Rammen har en stor kapacitet med plads til op til 50 tegninger, og så er RAM’N den eneste ramme på markedet, der kan dreje 360 grader. Yderrammen kan nemt klikkes ud, hvilket gør det muligt at betragte alle kunstværkerne og følge den kreative udvikling.

Vores rammer